Мішечок для локону


Навіщо потрібен мішечок для хрещення?

Хрещення - дивовижне свято, оточене милими, чарівними атрибутами. Звичайно, їх звичайно зберігають все життя, щоб вони оберігали людину в складні моменти, захищали від хвороб і нещастя, нагадували про цей важливий день в житті кожної людини. Багато з атрибутів, на відміну від хрестика або крижми для немовляти, є обов'язковими і необхідними, але без них таїнство здається менш урочистим, а пам'ять про нього - розмитою і стертою.

До таких атрибутів можна віднести мішечок для першого локона немовляти і мішечок для просфор. Хрестильний мішечок дозволяє аккуратно скласти відстрижені під час хрещення волосся малюка і обережно зберегти їх на пам'ять. Сумочка для волосся виконана з м'якого вельвету і багато прикрашена нарядним декором. З таким аксесуаром будь-яка церемонія буде виглядати пишно і благородно.

Ще один аксесуар - мішечок для просфор - призначений для зберігання освяченого церковного хліба, який використовується під час таїнства. Просфору після церемонії просушують, ділять на частини, кладуть в мішечок і зберігають під іконами в святому куточку. Просфору малюк споживає при першому причасті після хрещення. Це також своєрідна реліквія, захист від бід і нещастя.

Мішечок, в якому може зберігатися ритуальна просфора, виконаний з матеріалу білого або молочного кольору і прикрашений нарядним вишиванням. Міцні зав'язки допомагають надійно зберігати вміст всередині, щоб він не випав і не вилився. Цей елегантний аксесуар не тільки збереже пам'ять про подію, але й прикрасить ваш святий куточок.

Звичайно, мішечки для локонів або просфор не є найнеобхіднішими речами під час хрещення. Однак без них церемонія буде виглядати не так урочисто, а збережена пам'ять ризикує бути загубленою серед багатьох повсякденних речей, тоді як святковий білий мішечок з миленьким серцю вмістом завжди нагадуватиме вам і вашому дитині про цей незабутній день.

Фильтр (40 товари)
Ввімкнені фільтри:

Категории

Скинути цю групу

Пол

Товар додано до списку