Светри, худі

  • Розпродаж!
  • Розпродаж!
  • -91,00 грн

Теплі кофти для дівчаток: де купити?

Вам набридло ходити по магазинах, ринках, супермаркетах у пошуках цікавої моделі або чекаючи сезон розпродаж? Ви віддаєте перевагу якісному, але елегантному одягу вітчизняного виробника? Тоді вам потрібен інтернет-магазин Happy Panda, де ви зможете придбати найунікальніші теплі кофти для дівчаток.

Наш бутік у м. Києві дає можливість кожному покупцеві зробити непростий вибір з великого модельного ряду одягу на холодні місяці року. Вашій красуні завжди знадобляться і стануть просто незамінними светри з коміром, з хутряним комірцем, в'язані напівшерстяні зимові кофти в смужку або весняні мереживні кофточки з мереживом, джемпери, туніки розкльошені з бавовни, з накладними кишенями, жакети зимові, одяг у стилі "денім". Модельний ряд доповнюють також кофточки з рукавами прямого крою або типу реглан, з застібками на гудзиках, на блискавці.

Менеджери модного дитячого магазину постаралися включити в каталог повний набір різноманітного теплого одягу. Серед таких утеплених виробів можна вибрати худі з капюшоном для дівчаток, з відстібаючимися рукавичками, різні кардигани. На сторінках сайту можна зустріти в'язані комплекти або костюми з легінсами. Чудово підібрана колірна гамма, пастельні відтінки, різноманітні ненав'язливі прикраси створять відчуття комфорту і нададуть впевненості їх власниці.

Фильтр (18 товари)
Ввімкнені фільтри:

Уровень категорий 2

Категории

Скинути цю групу

Пол

Сезон

Товар додано до списку