Панами, бейсболки


Панами, бандани літні для хлопчиків

 

Діти - народ непосидючий, їм властива нестримна жага завжди виглядати ново, неперевершено, сучасно. У спекотний час року панами, бандани та інші літні головні убори для хлопчиків будуть не тільки захищати від шкідливих у великій кількості ультрафіолетових променів, але й вдало доповнювати стильний образ маленького джентльмена. Продукція інтернет-магазину Хеппі Панда привнесе нові свіжі "нотки" в гардероб малюка.

Літні убори для малюків у вигляді шапочок з зав'язками або без них, різноманітні кепки (відкриті, з джинсу, панами, кепі з подвійним козирьком) і комплекти можна купити в нашому магазині в Києві, не заходячи надовго в інтернет-простір. Продукція виконана з натуральних бавовняних тканин і доповнена цікавими прикрасами і аплікаціями у вигляді тварин або героїв мультфільмів.

Головний убір для маленької дитини - це не просто елемент одягу, але й предмет особливої гордості. На нашому сайті ви знайдете моделі, які зможуть порадувати вашого малюка і по-справжньому здивувати його друзів.

Фильтр (124 товари)
Ввімкнені фільтри:

Категории

Скинути цю групу

Возраст (рост в см)

Пол

Сезон

Товар додано до списку