Махрові крижми


Вибираємо теплу крижму для хрещення

 

Хрещення - дуже відповідальний момент у житті не тільки малюка, а й його батьків. Зазвичай батьки намагаються провести таїнство в теплу пору року, але часто так стається, що доводиться хрестити малюка, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно, і потрібно позаботитися про те, щоб дитина після занурення в воду не замерзла і не простудилася.

У цьому випадку вам допоможе тепла крижма для хрещення, в яку ви завернете малюка після здійснення таїнства. При підготовці до цього важливого сімейного події можна купити махрову крижму з куточком-капюшоном (склад тканини - 100% бавовна). У такій крижмі дитині буде тепло і комфортно.

Чудовою альтернативою махровій крижмі можуть стати крижми з велюру. Склад тканини - 100% бавовна. Велюр - м'який і приємний до тіла матеріал, який не викликає алергії і подразнень. Водночас він добре зберігає тепло і не пропускає холод.

Хрещення в холодну пору року тепер не страшно вашому малюку. Виробники пропонують модель крижми, утепленої за допомогою синтепону. Її також можна використовувати в подальшому як ковдру і прикривати дитину, якщо вона хворіє. Вважається, що крижма, яка несе на собі благословення і зберігається після хрещення, здатна оберігати малюка від хвороб і турботи. Крижма на синтепоні стане не тільки ритуальним предметом, але й надійним захистом для дитини від холоду.

Вибираючи крижму, враховуйте, в яку пору року буде відбуватися таїнство. Весною або восени підійде крижма з махри або велюру. Крижма на синтепоні - зимовий варіант моделі, коли на вулиці свиріпствує мороз, і малюка необхідно надійно приховати від холоду. Тепла крижма буде чудовим подарунком для хрещеника або хрещениці, особливо, якщо вона підібрана з любов'ю, і буде нагадувати про таїнство хрещення, яке відбувається тільки раз у житті людини.

Фильтр (61 товари)
Ввімкнені фільтри:

Категории

Скинути цю групу

Пол

Сезон

Товар додано до списку