Крижма "Корона М" молочна махра, 75 на 80 см

Крижма "Корона М" молочна махра, 75 на 80 см
Крижма "Корона М" молочна махра, 75 на 80 см
038605
Всі товари в наявності, окрім іменних крижм!
1 155,00 грн
One click order

  Ви в Києві? Самовивіз - м. Шулявська

Зробіть замовлення online - отримайте: КиЇв, ТЦ АРКАДІЯ, вул. Борщагівська 154а, 2 поверх

  Слава Україні! Працюємо заради Перемоги

Ми працюємо заради підтримки економіки України! Сплачуючи податки та надаючі робочі місця.

  Накладений платіж - передоплата 100 грн

Сплачуєте 100 грн (для постілі - 300 грн), різницю - при отриманні. При відмові - покриває доставку

  Більше 3000 відгуків

Будемо вдячні і за Ваш зворотній зв'язок: надсилайте фото та відгуки у Instagram @krestinu_kiev

"Крижма "Корона М" молочна махра, 75 на 80 см" є витвором мистецтва, виробленим брендом BETIS. Цей товар належить до категорії "Каталог > Хрещення > Крижми > Махрові крижми" і є ідеальним вибором для тих, хто шукає особливу річ для святкового хрещення.

Ця крижма виготовлена з високоякісної молочної махри, що забезпечує ніжний і м'який контакт із дитиною під час хрещення. 

Дизайн крижми "Корона М" належить до класичного декору. Вона прикрашена вишитою короною з найтоншою обробкою деталей. Використання високоякісної шовкової нитки додає особливу елегантність цьому виробу. 

Виробник BETIS відомий своєю увагою до деталей та використанням натуральних матеріалів. Вони створюють речі, які не тільки гарно виглядають, але й мають високу якість і тривалість. Ця крижма не є винятком, і вона додасть особливий шарм на відкритті дитині світу релігійних традицій.

Також важливо зазначити, що ця крижма може бути прекрасним подарунком для молодих батьків і хрещеників. Вона буде незабутнім символом цього святкового моменту і залишиться з дитиною на протязі усього життя. Крижма може стати справжнім сімейним скарбом, передаючи нащадкам значущість і красу релігійної традиції.

Отже, якщо ви шукаєте крижму, яка поєднує в собі витончений дизайн і високу якість, крижма "Корона М" молочна махра, 75 на 80 см від бренду BETIS - це те, що вам потрібно. Вона принесе святковий настрій і додасть завершеності урочистому моменту хрещення вашої дитини.

Склад
Країна реєстрації ТМ
Можливість самовивозу
Доставка по Україні
Новий товар
Немає відгуків
Товар додано до списку