Подушечка під крестик


Хрещення - відповідальна і значуща подія не тільки в житті малюка, але й його батьків. Дуже важливо, щоб церемонія проходила з дотриманням усіх правил.

Хрестик - необхідний аксесуар для хрещення. Після здійснення таїнства його звичайно зберігають протягом усього життя як оберіг від нещастя і хвороб. За традицією, подарунок хрещенику купує хресний батько, а дівчинці - хресна мати. Метал, з якого зроблений хрестик, не повинен мати склад, здатний завдати шкоди здоров'ю дитини. Найкраще, якщо це буде золото або срібло. Подарунок на хрещення малюка обов'язково потрібно перед тим освятити.

Однак далеко не всі знають, як правильно дарувати хрестик. А ведь у такій процедурі, як хрещення, необхідно дотриматися всіх традицій. Немаловажну роль у здійсненні таїнства грає подушечка для хрестика. Як на весіллі кільця лежать на подушечці, так і хрестик для хрещення малюка можна покласти на невелику подушечку. У цьому випадку ви можете бути впевненими, що ваш подарунок дитині буде поданий благородно і естетично.

Подушечка для хрестика - дивовижно красивий і ніжний аксесуар, всім своїм виглядом відповідає урочистому моменту. На подушечці хресний або хресна підносять хрестик до алтаря на церемонії, а священик надягає його на шию дитині. Подушечка прикрашена атласними петельками стрічки, які не тільки прикрашають аксесуар, але й допомагають закріпити хрестик, щоб він не зісковзнув. Виконана з атласу і прикрашена по краях мереживом, подушечка залишиться на пам'ять про цей незабутній момент на все життя і буде зберігатися разом з першим локоном новонародженого.

Купуючи хрестик в подарунок малюку на хрещення, не забудьте про подушечку. Цей недорогий аксесуар значно прикрасить свято і надовго залишить про нього гарну пам'ять.

Фильтр (28 товари)
Ввімкнені фільтри:

Уровень категорий 2

Скинути цю групу

Категории

Скинути цю групу

Пол

Товар додано до списку