Мішечок для локону "Хрестильна скарбничка" інтерлок (молочний/кава)

Мішечок для локону "Хрестильна скарбничка" інтерлок
Мішечок для локону "Хрестильна скарбничка" інтерлок
035212
Всі товари в наявності, окрім іменних крижм!
160,00 грн
One click order

  Ви в Києві? Самовивіз - м. Шулявська

Зробіть замовлення online - отримайте: КиЇв, ТЦ АРКАДІЯ, вул. Борщагівська 154а, 2 поверх

  Слава Україні! Працюємо заради Перемоги

Ми працюємо заради підтримки економіки України! Сплачуючи податки та надаючі робочі місця.

  Накладений платіж - передоплата 100 грн

Сплачуєте 100 грн (для постілі - 300 грн), різницю - при отриманні. При відмові - покриває доставку

  Більше 3000 відгуків

Будемо вдячні і за Ваш зворотній зв'язок: надсилайте фото та відгуки у Instagram @krestinu_kiev

Мішечок для локону "Хрестильна скарбничка" інтерлок (молочний/кава) - це прекрасний аксесуар, спеціально створений для зберігання перших локонів після хрещення вашої дитини. Виготовлений з якісного і м'якого інтерлоку у кольорах молочного та кавового відтінків, цей мішечок гарантує довготривалу збереженість цінного сувеніру.

Матеріал, використовуваний при виготовленні мішечка, дуже м'який і комфортний на дотик, а також дуже практичний у використанні. Інтерлок має хорошу в'язкість і еластичність, що гарантує довговічність і міцність продукту. Таким чином, мішечок збереже свіжість та красу локону вашого малюка протягом багатьох років.

Дизайн "Хрестильна скарбничка" надає мішечку особливого шарму та значення. Він оформлений в стилі, що асоціюється зі святковою атмосферою хрещення. На передній стороні мішечка розміщено прекрасну вишивку хреста, що додає йому витонченості та релігійного змісту. Коричневий контраст шнурочок додає акценту та завершує загальний вигляд мішечка.

Розмір мішечка - ідеальний для зберігання дитячих локонів. Він забезпечує достатній простір для зручного складання перших волосся після хрещення. У глибині мішечка є достатньо місця для зберігання невеликих сувенірів, таких як розколисані брошки або мініатюрні обереги.

Мішечок для локону "Хрестильна скарбничка" інтерлок (молочний/кава) є чудовим подарунком, який може відобразити імпортантну мить в житті вашої родини. Він може стати унікальною пам'яткою, яка буде нагадувати вам про особливість цього дня, на протязі всього життя вашої дитини.

Отже, якщо ви шукаєте стильний і ексклюзивний спосіб зберегти перший локон вашого малюка, мішечок для локону "Хрестильна скарбничка" інтерлок (молочний/кава) стане ідеальним вибором. Його м'який матеріал, чудовий дизайн та дбайлива виготовлення зроблять його неперевершеним продуктом серед схожих аксесуарів. Завдяки цьому мішечку, ви зможете зберегти цінність і пам'ять про найважливіші моменти в житті вашої родини.

Стать
унісекс
Склад
Розмірна сітка
Країна реєстрації ТМ
Можливість самовивозу
Доставка по Україні
Новий товар
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Товар додано до списку