Мішечок для локону "Чарівний янгол-1" інтерлок (білий/срібло)

Мішечок для локону "Чарівний янгол-1" інтерлок (білий/срібло)
Мішечок для локону "Чарівний янгол-1" інтерлок (білий/срібло)
033416
Всі товари в наявності, окрім іменних крижм!
160,00 грн
One click order

  Ви в Києві? Самовивіз - м. Шулявська

Зробіть замовлення online - отримайте: КиЇв, ТЦ АРКАДІЯ, вул. Борщагівська 154а, 2 поверх

  Слава Україні! Працюємо заради Перемоги

Ми працюємо заради підтримки економіки України! Сплачуючи податки та надаючі робочі місця.

  Накладений платіж - передоплата 100 грн

Сплачуєте 100 грн (для постілі - 300 грн), різницю - при отриманні. При відмові - покриває доставку

  Більше 3000 відгуків

Будемо вдячні і за Ваш зворотній зв'язок: надсилайте фото та відгуки у Instagram @krestinu_kiev

Мішечок для локону "Чарівний янгол-1" інтерлок (білий/срібло) - це прекрасний аксесуар, який є важливою частиною урочистостей хрещення. Він виготовлений з високоякісного матеріалу - інтерлоку, який надає йому затишний і м'який вигляд.

Мішечок має елегантний дизайн у формі янгола, що надає йому особливого шарму. Використання білого кольору додає йому чистоти й ніжності, відповідаючи духовній атмосфері свята хрещення. Сріблясті деталі на мішечку прикрашають його зовнішній вигляд і роблять його особливо вишуканим.

Цей мішечок призначений для зберігання першого локону дитини, що зрізається під час церемонії хрещення. Він має оптимальний розмір, достатній для зручного розміщення невеликого косику в середині. Зав'язки на мішечку забезпечують надійне закріплення та захист волосся від випадання.

Виготовлення мішечка з високоякісного інтерлоку гарантує довговічність його використання. Інтерлок є м'яким і приємним на дотик матеріалом, що робить мішечок комфортним у використанні. Крім того, інтерлок добре переться і не викликає алергічних реакцій, що робить його безпечним для ніжної шкіри малюка.

Цей мішечок можна використовувати не тільки для зберігання локону, але й як приємну пам'ять зі святкового дня хрещення. Він може стати прекрасним подарунком для батьків новонародженої дитини, що надовго залишиться згадкою та символом щасливого свята.

Мішечок для локону "Чарівний янгол-1" інтерлок (білий/срібло) - це елегантний і практичний аксесуар для зберігання першого локону дитини. Виконаний з якісного матеріалу, мішечок надає святковому дню хрещення особливий шарм та стає чудовим спогадом про це щасливе подія.

Стать
унісекс
Склад
Розмірна сітка
Країна реєстрації ТМ
Можливість самовивозу
Доставка по Україні
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Товар додано до списку