Мішечок "Мій локон" інтерлок (молочний/кава)

Мішечок "Мій локон" інтерлок (молочний/кава)
Мішечок "Мій локон" інтерлок (молочний/кава)
035299
Всі товари в наявності, окрім іменних крижм!
160,00 грн
One click order

  Ви в Києві? Самовивіз - м. Шулявська

Зробіть замовлення online - отримайте: КиЇв, ТЦ АРКАДІЯ, вул. Борщагівська 154а, 2 поверх

  Слава Україні! Працюємо заради Перемоги

Ми працюємо заради підтримки економіки України! Сплачуючи податки та надаючі робочі місця.

  Накладений платіж - передоплата 100 грн

Сплачуєте 100 грн (для постілі - 300 грн), різницю - при отриманні. При відмові - покриває доставку

  Більше 3000 відгуків

Будемо вдячні і за Ваш зворотній зв'язок: надсилайте фото та відгуки у Instagram @krestinu_kiev

Мішечок "Мій локон" інтерлок (молочний/кава) - це чудовий аксесуар для хрещених діток, який стане особливою пам'яткою на все життя. Виготовлений з високоякісного інтерлоку, він надзвичайно м'який і приємний на дотик.

Цей мішечок має двохсторонній дизайн, що додає йому оригінальність і розкішний вигляд. З одного боку він виконаний у молочних тонах, а з іншого - вишуканій кавової гамі. Обидві сторони прикрашені вишитим квітковим візерунком, що додає мішечку ніжності і неповторного шарму.

Мішечок має зручну форму, що дозволяє його легко утримувати в руці. Зав'язки забезпечують надійне закріплення локону, що робить його надзвичайно зручним у використанні. Крім того, мішечок достатньо великий, щоб зручно помістити в нього волосся навіть у випадку довгих локонів.

Виготовлений з якісних матеріалів, мішечок "Мій локон" інтерлок є дуже міцним і тривалим у використанні. Він відмінно переносить прання і не втрачає своєї краси і якості навіть після багаторазового користування.

Цей мішечок стане чудовим подарунком на хрещення для хлопчика чи дівчинки. Він може стати незабутнім символом цього особливого дня в їхньому житті. Мішечок "Мій локон" інтерлок можна зберігати як пам'ятку і використовувати на різноманітних святкових заходах, додавши їм неповторний шарм та елегантність.

Нехай цей мішечок стане дорогоцінною спадщиною у сімейних традиціях і нагадуватиме про сакральність хрещення. Мішечок "Мій локон" інтерлок (молочний/кава) - незамінний аксесуар урочистого подіуму, який додасть особливого шарму і розкіші кожному образу.

Стать
унісекс
Склад
Розмірна сітка
Країна реєстрації ТМ
Можливість самовивозу
Доставка по Україні
Новий товар
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Товар додано до списку